Sensor Maritime

Sensor Maritime > Sensor Maritime

Hoe is Sensor Maritime ontstaan?

Onze strategie, onze missie & kernwaarden

Door aan tafel te gaan met ondernemers, aan boord te praten met kapiteins, (oud)binnenvaartondernemers te ontmoeten tijdens (netwerk)borrels, deel te nemen aan initiatieven als SMASH! en in contact te zijn met (belangen)organisaties als BLN-SCHUTTEVAER en PZI, verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstellingen als Rijkswaterstaat leert Sensor Maritime de binnenvaart steeds beter kennen én leert de binnenvaart ons kennen.

Sensor Maritime staat voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons doel is het vergroten van de veiligheid in de binnenvaart door middel van onze innovatieve sensor oplossingen.  Het is onze missie om de beste oplossing te bewerkstelligen door te luisteren naar onze klanten en partnerships aan te gaan. Op deze manier worden onze producten, waaronder Bridgescout®, doorontwikkeld en worden ideeën voor nieuwe sensor oplossingen geboren.

INNOVATIEVE SENSOR OPLOSSINGEN IN DE MARITIEME MARKT

SENSOR MARITIME ALS SPIN-OFF VAN SENSOR GROEP

Met ambitieuze teams van professionals opereren Sensor Partners, Sensor BV en Vision Partners vanuit kantoren in Nederland, België en Duitsland. Iedere organisatie heeft een eigen kernactiviteit, maar samen is er één doel, namelijk de klant voorzien van een passende oplossing. Samenwerkingen binnen de Sensor Groep kenmerken zich dan ook op het gebied van synergie en succesbelevingen.

Als toonaangevende organisatie op het gebied van sensor oplossingen was Sensor Partners dé kandidaat voor de ontwikkeling van Bridgescout®. Ondertussen is Sensor Maritime, door de voortdurende en intensieve samenwerking, een succesvolle spin-off van de Sensor Groep.

Wij zijn er trots op complete complexe probleemstukken op te kunnen lossen door te putten uit onze eigen expertise en assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Dit doen wij als Sensor Groep al meer dan 25 jaar met een groot aantal internationale, gerenommeerde bedrijven als referentie. Wij danken onze positie in de markt en blijvende succes aan de kwaliteit van onze producten en diensten, onze kennis en expertise, onze inzet voor klanttevredenheid, onze persoonlijke aandacht voor klanten en partners en onze drive te blijven ontwikkelen.”